3.18.2009

Autosave and Automatic Date and Time in Blogger

Blogger.com has added two new features, namely Autosave and Automatic Date and Time. On Blogger in draft, that there be Autosave feature that previously only applied to the Post Editor a long time, at this time could have been used in the latest Post Editor (draft version). Autosave function of itself as a useful concept store any posts automatically when we ignore any posts for a while.


While for the function of Automatic Date and Time, if the previous date and time default set to post the first time when we open the post editor, for functions that now (the time and date) will be set based on the time post is published. We certainly can still set its own date and time of issuance, the function of Scheduled Post is also can be used :)
To try these features, make sure you log in through draft.blogger.com.
Source: Here

13 comments:

  1. Ini postingan berbayar ya? Ato bukan?

    ReplyDelete
  2. Fresh info, thanks,,, you rock..

    ReplyDelete
  3. @zee, kenapa setiap posting bahasa inggris selalu dianggap posting berbayar ya :D this is NOT a paid post, ok!
    @anton, your welcome, masa saya batu (rock)??? :D

    ReplyDelete
  4. nice tips bro..
    tapi gw gak make blogger :)

    keep rocking :)

    ReplyDelete
  5. @cipzto, oke, tapi masa gua dibilang tetep ngebatu sih

    ReplyDelete
  6. wewww english smua cing..
    salam knal ajje deh

    ReplyDelete
  7. makin mantap aja nih blogger... :D

    ReplyDelete
  8. ,oh,,,,,
    ,oh....
    ,gak ngerti gue... :P

    ReplyDelete
  9. Tips yang lumayan menarik, tapi sama kayak cipto.. saya juga ga pake Blogspot,
    mungkin suatu saat bisa berguna di blog yang satunya at http://arvernester.blogspot.com, udah lama nganggur... :)

    ReplyDelete
  10. wew, lom liat ngefeknya neh. Mungkin karena masih di blogger in draft ya... tengkyu infonya

    ReplyDelete
  11. wah kok ga pake bahasa indonesia aja yah za :( . ga mudeng :D

    ReplyDelete

Kalau kamu mau komentar tapi gak punya web, pilh aja bagian "Name/URL" trus di bagian name, tulis nama kamu. Di bagian URL, kamu kosongkan saja. Sebisa mungkin jangan pake anonim, karena bisa saja saya hapus.

Berkomentarlah "Sesuai Dengan Isi Posting". Terima kasih...