8.28.2009

How to Set Up Your Domain from Godaddy to Blogspot

how to set your domain from Godaddy to blogspotOn how to set your domain from Godaddy to blogspot. Tips and tricks on this blog, I wanted to share about how setting custom domain from GoDaddy to blogspot. There are not yet know GoDaddy? Godaddy is a website domain and hosting provider number 1 in the world. We can buy top-level domain name cheaply there.
GoDaddy domain features of any sort is complete. For setting custom domain from GoDaddy to our blogspot no longer need to register in stus tenant control, because GoDaddy has provided it.

Okay .. simply (I assume you already have an account and a domain at GoDaddy):

1. Log into your GoDaddy account

2. Then you will see a list of your domain name, click on DETAILS on the domain to be custom to your blogspot.

how to set up your domain from Godaddy in blogspot



3. After that, the domain details, you click the total DNS control and MX Records

how to set up your domain from Godaddy in blogspot_2



4. Then you click on the pencil on the WWW menu, then fill with the name ghs.google.com

how to set up your domain from Godaddy in blogspot_3



5. Setting domain in Godaddy completed.

Now setting the blogspot:

1. Sign in to SETTING -> PUBLISHING
2. then click SWITCH TO CUSTOM DOMAIN
3. select SWITCH TO ADVANCE SETTINGS -> enter the domain name it
4. then you click save settings
5. Done ...





Bila anda suka dengan artikel saya, silahkan masukkan email anda di kolom bawah:

6 comments:

  1. Belom punya akun di GoDaddy bro. Soalnya interface-nya ribet banget. Bikin bingung.

    ReplyDelete
  2. saya g bikin di godaddy tp klo dari hadiah kontes emang godaddy :D yang http://www.hethic.info

    ReplyDelete
  3. Mantap saya ada juga domain di godaddy, cuma klau harus pake blogspot saya masih mikir2 mengingat saya ini nggak paham cara optimasi blognya... Jadinya hingga saat ini saya cuma pake wordpress yang instant, penginoptimasi blog tinggal nyari plugin :D

    ReplyDelete
  4. DreamHost is ultimately one of the best web-hosting provider with plans for any hosting needs.

    ReplyDelete

Kalau kamu mau komentar tapi gak punya web, pilh aja bagian "Name/URL" trus di bagian name, tulis nama kamu. Di bagian URL, kamu kosongkan saja. Sebisa mungkin jangan pake anonim, karena bisa saja saya hapus.

Berkomentarlah "Sesuai Dengan Isi Posting". Terima kasih...